vr18082017

Back Voorpagina oostbizz Nieuws en informatie voor ondernemers

Oostbizz actueel

Nieuws en informatie voor en door ondernemers in Oostelijk Amsterdam. Bijdragen, tips en foto's zijn welkom bij redactie@oost-online.nl

50-plussers ontdekken op praktijkmiddag wat ondernemen is

Praktijkdag 50 PlusAls vijftigplusser heb je een enorme hoeveelheid ervaring en kennis opgebouwd. Je kunt die te gelde proberen te maken in een baan. Of in je eentje starten als zelfstandige. Maar wat nou als je met een paar mensen je ervaring en kennis bundelt om een onderneming te starten. Een startup met vijftigplussers die elkaar aanvullen en ondersteunen en samen verder komen dan alleen.

Lees meer...

Cybercrime, zijn jouw bedrijfsdata veilig?

Workshop cybercrimeVeertig procent van het MKB is afgelopen jaar slachtoffer geworden van cybercrime. In veel gevallen is deze databreuk echter nooit ontdekt. Wat kun je doen om jezelf hiertegen te beschermen? En hoe minimaliseer je de datarisico's voor jouw bedrijf? Om je hiervoor handvatten aan te reiken organiseert Nieuwint & Van Beek op woensdag 16 augustus een bijeenkomst over cybersecurity en informatiebeveiliging.

Lees meer...

Last van stress? Ken je mindfulness?

Angela WindAngela Wind (40) woont alweer een paar jaar met veel plezier in Betondorp. Sinds twee jaar is zij Mindfulnesstrainer en geeft nu ook trainingen in Oost. Angela vertelt hoe zij zelf in aanraking kwam met mindfulness en wat een van haar belangrijkste inzichten was. Ook licht zij toe waarom zij denkt dat mindfulness zo belangrijk is, zeker in deze drukke tijd van overbelasting en burn-out.

Lees meer...

'Het is onze droom om het onderwerp de dood uit de taboe-sfeer te krijgen'

Talkshow over de dood op IJburgTVTijdens de juli-editie van Open Coffee Oost vroeg uitvaartbegeleidster Anne-Marie Boogaarts aandacht voor een bijzonder project. Samen met Machteld Wentzel, bekend van IJburgTV, is zij bezig met het maken van een talkshow met als onderwerp: De Dood. 'Het is onze droom om het onderwerp de dood uit de taboe te krijgen', zegt Anne-Marie Boogaarts. 'De talkshow zal worden uitgezonden door IJburgTV, oost-online en hopelijk daarna door meerdere kanalen.'

Lees meer...

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |