vr24032017

Back Voorpagina oostbizz Nieuws en informatie voor ondernemers

Oostbizz actueel

Nieuws en informatie voor en door ondernemers in Oostelijk Amsterdam. Bijdragen, tips en foto's zijn welkom bij redactie@oost-online.nl

Startende kunstenaars krijgen ondersteuning bij ondernemerschap

Kunstenaar zzpStartende kunstenaars hebben vaak moeite om van hun kunst te leven en zijn dan afhankelijk van aanvullende bijstand of (bij)baantjes. Er start nu een proef waarbij deelnemende kunstenaars vier maanden lang ondersteuning krijgen bij het aanleren van ondernemersvaardigheden. Voor de duur van de proef biedt de gemeente hen zo nodig inkomenszekerheid. 

Lees meer...

Werkplek bij JansZon, duurzaam kantoor met zonnepanelen op dak

Janszon biedt ondernemers werkplekAmsterdam vol leggen met zonnepanelen, dat is de ambitie van JansZon. Het is een enthousiast en jong team, dat sinds kort een nieuw kantoor aan de Zeeburgerdijk heeft betrokken. Janszon initieert, ontwikkelt en bouwt zonne-energie systemen met een positieve businesscase voor elke locatie. Het nieuwe kantoor willen ze met een aantal andere ondernemers delen.

Lees meer...

Jonge en ervaren ondernemers maken kennis met elkaar in de Jungle

Dappere ondernemerTijdens een Start-Up Accelerator maken jonge en ervaren ondernemers op 23 januari kennis met elkaar en inventariseren zij elkaars wensen en behoeften. De bijeenkomst in Jungle Amsterdam maakt deel uit van de postercampagne 'Dapper(e) Ondernemers', die van 10 tot en met 23 januari te zien is in de bushokjes door heel Oost.

Lees meer...

Open Coffee OHG organiseert Open Diner

Gedekte tafelNa de succesvolle edities van het Open Diner in 2016 Open Coffee OHG vol enthousiasme door met dit concept in het nieuwe jaar. De formule blijft vooralsnog hetzelfde: Een heerlijk driegangendiner, met (voor wie wil) lekkere wijnen, op een inspirerende locatie in het Oostelijk Havengebied met een groep ondernemende mensen en voldoende gelegenheid om elkaar beter te leren kennis, tips uit te wisselen en plezier te hebben.

Lees meer...

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |