ma25092017

Back Voorpagina Nieuws Nieuws tussen Amstel en IJ Algemeen nieuws

Cartoons Hans Mader nu gebundeld in boekje 'Cartoons voor op de WC'

Boekje Hans MaderCARTOONS - Iedere twee weken verschijnt op de voorpagina van oost-online een nieuwe cartoon van Hans Mader. De cartoons zijn gezien de bezoekerscijfers enorm populair. Voor Hans Mader is dat aanleiding om een keus uit zijn werk te bundelen in een boekje.

Het boekje, dat door Hans Mader in eigen beheer is uitgegeven, laat op humoristische wijze zien dat je al bladerend kunt glimlachen of lachen bijvoorbeeld op de wc. Maar uit onderzoek blijkt dat je ook op de bank of in bed plezier kunt hebben met de cartoons. En ook op ander plaatsen kun je het boekje gerust openslaan en genieten van de tekeningen waarin een koe vaak een rol speelt.

Boekje Cartoons voor op de WC

De voor- en de achterkant leggen de nadruk op de plaats waar zo'n boekje goed past: de wc. Anders dan de voorpagina suggereert is de privé-privaat de ideale plek om het boekje ter hand te nemen. Zo nu en dan in alle rust even bladeren en het verblijf in het kleinste kamertje een plezierige dimensie geven.

Cartoons voor op de WC van Hans Mader kun je bestellen met het bestelformulier. De prijs is 9 euro per stuk, inclusief verzendkosten.


 

Bestel 'Cartoons voor op de WC'

Ik bestel het boekje 'Cartoons voor op de WC' van Hans Mader. De prijs per exemplaar bedraagt € 9,00 inclusief gratis verzending.

Aantal(*)
Ongeldige invoer

Betaling(*)
Ongeldige invoer

De bestelling wordt verzonden na ontvangst van het verschuldigde bedrag.

Naam(*)
Ongeldige invoer

Straat/huisnummer(*)
Ongeldige invoer

Postcode/plaats(*)
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Ongeldige invoer


Comments closed!
Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |