vr24032017

Back Voorpagina Nieuws Nieuws tussen Amstel en IJ

Algemeen nieuws uit Oostelijk Amsterdam


oost-online als je woont, werkt of studeert tussen Amstel en IJ

Lente in Oost: Camping Zeeburg viert openingsfeest

Camping ZeeburgDe lente is begonnen. Ook voor Camping Zeeburg dat ligt op een schiereiland in het IJmeer. Verstopt in het groen, vind je daar vlakbij een andere wereld. Reizigers uit alle landen die je kunt bedenken komen al 20 jaar naar de camping om op een rustige plek te overnachten, dicht bij de stad, in Oost.

Lees meer...

Transvaalbuurt gaat in gesprek over wonen

De TransvaalstraatPlatform Transvaal gaat in gesprek met bewoners uit de buurt over wonen in de Transvaal. Tijdens de avond staat de eigen ervaring van bewoners als gevolg van het landelijke en stedelijke woonbeleid centraal. Zowel positieve ervaringen als problemen, bezorgdheid en hoop voor de toekomst.

Lees meer...

Brug of toch een tunnel tussen Oost en Noord?

OostveerDe fietsverbinding met Noord. Het blijft een soapshow van vele afleveringen. Nu meldt het Parool dat het stadsbestuur door de minister en de baas van Rijkswaterstaat op de vingers. Het besluit van Amsterdam om een brug vanaf het Java-eiland aan te leggen is onvoldoende onderzocht en dat geldt ook voor alternatieven zoals een tunnel. Met andere woorden, Den Haag trapt op de rem.

Lees meer...

'Dwars door Oost in de Jungle': op 5 april weer mooi programma

Dwars door Oost in de Jungle van 7 april 2017Op woensdag 5 april is de volgende aflevering van de theatertalkshow 'Dwars door Oost in de Jungle'. De krant Dwars en oost-online presenteren opnieuw een actueel en verrassend programma in het mooie theater Jungle Amsterdam in de Tweede van Swindenstraat. Wat kun je verwachten? Kijk en luister naar Rob Zwetsloot. Onder voorbehoud uiteraard.

Lees meer...

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |