ma25092017

Back Voorpagina Sport Magazine sport en bewegen

Sport in 't Kort overzicht


Overzicht van kort sportnieuws uit Oost

Maurice Renger vertrekt bij JOS

JOS WAtergraafsmeerVOETBAL - Middenvelder Maurice Renger vertrekt aan het eind van dit seizoen bij JOS/Watergraafsmeer. De 34-jarige speler heeft er dan negen seizoenen opzitten bij de club. Het is nog onduidelijk of hij naar een andere vereniging gaat.

JOS zaterdag naar Heerenveen

JOS WAtergraafsmeerVOETBAL - Zaterdag 11 februari speelt JOS Watergraafsmeer een uitwedstrijd in en tegen Heerenveen. Deze Hoofdklasse A wedstrijd begint s'avonds om 19.30 uur. Het adres is Sportpark Skoatterwald, Oranje Nassaulaan 21, 8448 MT te Heerenveen. Let dus goed op dat er dit keer op zaterdag gespeeld wordt in plaats van de gebruikelijke zondag!

Ankaraspor verrast met winst op AS '80

Ankara SporVOETBAL - Ankaraspor won in de vierde klasse verrassend van AS ’80 met 1-2. Al na twee minuten kon Ergin Senel 0-1 scoren. Tien minuten later stond het weer gelijk. As ’80 ging daarna slecht met de kansen om. Oguzhan Acar kon in de slotfase op fraaie wijze 1-2 scoren. In de tweede helft bleef het team van trainer Serkan Yapici overeind en kon met een super gevoel terug naar Amsterdam.

WV-HEDW toont haar klasse tegen Overbos

WV-HEDWVOETBAL - WV-HEDW won met 1-3 van Sv Overbos. Door deze winst krijgt het team van trainer Kees Oostermeijer weer aansluiting bij de kopgroep. Overbos kwam eerst op voorsprong. Daarna liet WV-HEDW haar klasse zien en won overtuigend.

TOG trainer Martin van Egmond tekent bij

togVOETBAL - Trainer Martin van Egmond is ook volgend seizoen nog verbonden aan TOG. Hij verlengde zijn contract deze week voor een jaar. Het klikt tussen van Egmond en de selectie. De resultaten in de vierde klasse zijn goed.  

Hoofdveld JOS onbespeelbaar

JOS WAtergraafsmeerVOETBAL - JOS/Watergraafsmeer komt zondag 29 januari niet in actie tegen de Bataven. Het hoofdveld is onbespeelbaar wegens vorst.

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |