vr28042017

Back Voorpagina Sport Magazine sport en bewegen

Sport actueel

Sport actueel met het laatste nieuws en actuele informatie over sport in Oostelijk Amsterdam. Bijdragen, foto's,  tips en reacties zijn welkom. Mail naar redactie@oost-online.nl

Seizoen gestart voor jubilerend Flevoparkbad

Flevoparkbad 50 jaarHet Flevoparkbad heeft het buitenbadseizoen ingeluid. Afgelopen winter zijn enkele vernieuwingen doorgevoerd, waardoor er nu onder meer zes nieuwe warme douches zijn, een vernieuwde EHBO-ruimte, een tweede springkussen en een glijbaan bij het ondiepe. Vooral de glijbaan is een langgekoesterde wens van veel kinderen. Voor het Flevoparkbad is het een speciaal seizoen, want op 3 juni bestaat het buitenbad precies vijftig jaar.

Lees meer...

Amsterdam ArenA wordt Johan Cruijff ArenA

Johan Cruyff in betondorpDe kogel is door de kerk. Amsterdam ArenA krijgt de naam Johan Cruijff. Alle betrokken partijen hebben dat in een intentieovereenkomst afgesproken. Met de naamswijziging willen zij de beste voetballer die Oost,  Amsterdam en Nederland heeft gekend een waardig eerbetoon geven. Jordi Cruijff heeft namens de familie laten weten verheugd en vereerd te zijn. Binnen zes maanden worden de afspraken vastgelegd in een definitief contract. Ook heeft het college van B en W besloten om een straat, plein, brug of anderszins in de stad naar Johan Cruijff te vernoemen.

Lees meer...

Ajax-Lyon op groot scherm in grote zaal van Q-Factory

Q-Factory Ajax-Lyon op groot schermAjax speelt voor het eerst sinds 20 jaar weer een Europese halve finale. Om die reden wordt de grote zaal van Q-Factory omgebouwd tot 'De Grootste Kroeg Van Nederland' met dé wedstrijd op groot scherm.

Lees meer...

Met wandschildering eert Park de Meer legende Johan Cruyff

Ajax in kunstin park de MeerPark de Meer is de plek waar voorheen stadion de Meer stond. Dat was het stadion waar Johan Cruyff zijn carrière begon. Ter herinnering aan Ajax, de bespeler van stadion de Meer, zijn de straten vernoemd naar stadions waar Ajax furore maakte. Ook zijn veel woongebouwen voorzien van afbeeldingen die herinneringen aan Ajax levend houden. Nu komt er een gigantische muurschildering bij op de hoek van de Anfieldroad en Wembleylaan. Het wordt een portret van Johan Cruijff.

Lees meer...

Zeeburgia onderzoekt samenwerking met Chinees bedrijf

Jeugdtraining bij ZeeburgiaSamen met Podiyeen, een Chinees bedrijf in sportartikelen, gaat Zeeburgia onderzoeken of een internationale samenwerking mogelijk is. Dat meldt de website het Amsterdamsche Voetbal. Het bedrijf wil in China voetbal bij Chinese kinderen promoten en organiseren. Zeeburgia zou daarbij gaan helpen.

Lees meer...

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |