ma25092017

Back Voorpagina Cultuur Magazine over kunst, cultuur en uitgaan

Beeldende kunst van kunstenaars uit Oost
galerie oost-online

galerie oost-online wil door middel van exposities op internet een beeld geven van werk van kunstenaars uit Oostelijk Amsterdam. Of van werk dat is gemaakt over dat deel van de stad. Welkom in galerie oost-online.

Kunsthek

Nieuw

Ontmoeting in de Javastraat

De wereld is het werkterrein van fotograaf Jessica Brouwer. Vaak in opdracht maar ook op eigen initiatief maakt zij portretten en reportages. Zij is gefascineerd door mensen van allerlei culturele achtergrond. In haar eigen Javastraat vroeg Jessica mensen te poseren in een geïmproviseerde studio. De serie portretten vormt een prachtig beeld van de gewoon bijzondere mensen die wonen in de Indische Buurt en er komen. Mooi om ze te ontmoeten in de Javastraat.

Naar de expositie

Oosterpark in transitie

In oktober 2015 exposeerde kunstenaar offline Simon Oud op het Kunsthek in de Linnaeusstraat. Hij liet foto's zien die hij maakte tijdens de transitie van het Oosterpark. In galerie oost-online is online een ander deel van de foto's te zien. Schrijver Gerrit Hoogstraaten zorgde daarbij voor de teksten. Welkom bij deze duo-expositie

Naar de expositie

Oostpoort temporarily graffiti workplace

In 2010 was Oostpoort een eldorado voor graffiti kunstenaars. De schuttingen rondom het bouwterrein vormen de muren van een waar openluchtmuseum. De activiteiten op Oostpoort inspireerde fotograaf Sam Schuman voor een serie fotomomenten die hij gedurende enkele maanden registreerde.

Naar de expositie

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |